1 Ιαν 2017

Νικητής του Διαγωνισμού μας!

   Η κλήρωση μόλις έγινε και νικήτρια του διαγωνισμού μας είναι η κυρία Ελίνα Κρότση, η οποία θα παραλάβει το εκπληκτικό βιβλίο-ημερολόγιο "Εγώ στα καλύτερά μου", εκδόσεις Μοντέρνοι Καιροί, από την Κατερίνα Τσεμπερλίδου.

   Το βιβλιοπωλείο Ιανός λέει για το βιβλίο αυτό:  Απαντώντας στα ερωτήματα αυτού του βιβλίου-ημερολογίου, παίρνουμε συνέντευξη και εκφράζουμε τον εαυτό μας. Είναι εύκολο και απλό, γεμάτο ερωτήσεις και ερεθίσματα, που μας καλούν να τα απαντήσουμε κρατώντας σημειώσεις. Γι' αυτό χρειαζόμαστε μολύβι και διάθεση για γράψιμο, ώστε να το συμπληρώσουμε εμείς. Δημιουργούμε, έτσι, σκηνή σκηνή το σενάριο της ζωής μας. Αυτό το ημερολόγιο αυτογνωσίας μάς δίνει τα εργαλεία για να ξεκλειδώσουμε τη μόνη δύναμη που μπορούμε να επηρεάσουμε τον εαυτό μας. Συνειδητοποιώντας τη δύναμη μας, μπορούμε να: - Ξεκαθαρίσουμε τις επιθυμίες μας - Επαναπροσδιορίσουμε τα όνειρα μας - Καταγράψουμε όσα μας πιέζουν ή όσα μας γεμίζουν χαρά - Επιδιώξουμε τους στόχους μας - Αυξήσουμε το βαθμό ευτυχίας μας, πραγματοποιώντας όσα επιθυμούμε στη ζωή μας.




Συγχαρητήρια Ελίνα!Να το χαρείς και να το αξιοποιήσεις όσο καλύτερα μπορείς!
 





                                                        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Μεγαλώνοντας από ένα ναρκισσιστή γονέα..6 αποτελέσματα..

     Η ναρκισσιστική διαταραχή προσωπικότητας είναι μια διαταραχή κατά την οποία το άτομο ασχολείται συνεχώς με τον εαυτό του, νιώθει ότι ε...